TEMPAHAN PRODUK

( Gambar di atas adalah sekadar ilustrasi )
 
Penting : Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan, EBOOK adalah singkatan dari perkataan Electronic Book di mana ianya berbentuk fail-fail seperti PDF, JPG dan sebagainya. Ianya hanya boleh didapati melalui kaedah muat turun dari internet sahaja. Tiada buku yang dijual di mana-mana kedai buku seperti EBOOK ini. Harap maklum.
 
Kenapa Ebook?

1. Pembeli akan menerima produk SERTA-MERTA selepas pembayaran disahkan. Ianya lebih pantas berbanding kaedah menggunakan pos biasa.
2. Boleh dibaca/dicetak/disimpan pada bila-bila masa sahaja bergantung kepada keperluan.

3. Tidak perlu bimbang berlaku kerosakan, terkoyak, hilang muka surat kerana ianya berbentuk fail-fail. Sekiranya anda perlukan 'backup' hanya email kepada kami untuk mendapatkan semula ebook tersebut.
4. Anda perlu mencuba dan melihat sendiri kelebihannya!
Langkah 1: Butiran Pembayaran

[ 30 Teknik Rahsia Matematik ] =  RM39.90 sahaj

1. Pembayaran melalui PayPal atau Kad Kredit
 2. Pembayaran Melalui Fpx (toyyibPay) - lebih selamat.

PENTING : Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi seperti resit, print screen dan sebagainya untuk rujukan dikemudian hari.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Langkah 2:

Penting : Ebook ini akan dihantar melalui email anda. Pastikan anda memasukkan alamat email anda dengan betul untuk mengelakkan sebarang kesulitan. 

 

Selepas melakukan pembayaran, anda MESTI WhatsApp Kami dan lampirkan resit pembayaran dan berikan butiran seperti nama dan email anda  sahaja.

WhatsApp Kami

  1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 24 - 48 jam ( 1 - 2 )  hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. SILA SEMAK INBOX DAN JUGA SPAM BOX AKAUN EMAIL ANDA.
  2. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin formulamatematik.com dengan segera di alamat email formulamatematik@gmail.com

Sebarang masalah ? Pertanyaan ? Sila hantarkan ke Email berikut:

Email : formulamatematik@gmail.com

ATAU

WhatsApp Kami

 [ P/S: Adalah dilarang keras mengisi maklumat palsu@ spam. ]