TEMPAHAN PRODUK

( Gambar di atas adalah sekadar ilustrasi )
 
Penting : Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan, EBOOK adalah singkatan dari perkataan Electronic Book di mana ianya berbentuk fail-fail seperti PDF, JPG dan sebagainya. Ianya hanya boleh didapati melalui kaedah muat turun dari internet sahaja. Tiada buku yang dijual di mana-mana kedai buku seperti EBOOK ini. Harap maklum.
 
Kenapa Ebook?

1. Pembeli akan menerima produk SERTA-MERTA selepas pembayaran disahkan. Ianya lebih pantas berbanding kaedah menggunakan pos biasa.
2. Boleh dibaca/dicetak/disimpan pada bila-bila masa sahaja bergantung kepada keperluan.

3. Tidak perlu bimbang berlaku kerosakan, terkoyak, hilang muka surat kerana ianya berbentuk fail-fail. Sekiranya anda perlukan 'backup' hanya email kepada kami untuk mendapatkan semula ebook tersebut.
4. Anda perlu mencuba dan melihat sendiri kelebihannya!
Langkah 1: Butiran Pembayaran

[ 30 Teknik Rahsia Matematik ] =  RM39.90 sahaj

1. Pembayaran melalui PayPal atau Kad Kredit
 


2. Pembayaran Melalui Akaun Bank (Kaedah Fund Transfer, ATM Transfer atau Cash Deposit)

Bank Pemilik Akaun

   No Akaun

Mohd Noramin Bin Hussin 159013086744
Mohd Noramin Bin Hussin 7609778947

[ Masukkan alamat email formulamatematik@gmail.com bagi perbankan online. ]

PENTING : Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi seperti resit, print screen dan sebagainya untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN : Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Langkah 2:

Penting : Ebook ini akan dihantar melalui email anda. Pastikan anda memasukkan alamat email anda dengan betul untuk mengelakkan sebarang kesulitan. 

 

Borang Tempahan Ebook
Borang Tempahan Ebook
* Perlu diisi


Captcha image

Imej tidak dipaparkan? Klik sini untuk refresh.

 ( Sila copy & paste maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM )

 DAN

Selepas melakukan pembayaran, anda MESTI WhatsApp atau SMS 013-4125488 dan hanya berikan butiran seperti email anda, nama bank, tarikh dan masa pembayaran sahaja. Ini untuk mengelakkan kelewatan sekiranya anda hanya menggunakan borang tempahan.

Perhatian kepada pengguna email @yahoo.com. Anda dinasihatkan untuk SMS/Whatsapp segera kepada kami. Ini kerana sistem kami telah block email dari @yahoo.com. Terima kasih.

  1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 24 - 48 jam ( 1 - 2 )  hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. SILA SEMAK INBOX DAN JUGA SPAM BOX AKAUN EMAIL ANDA.
  2. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin formulamatematik.TK dengan segera di alamat email formulamatematik@gmail.com

Sebarang masalah ? Pertanyaan ? Sila hantarkan ke Email berikut:

Email : formulamatematik@gmail.com

atau WhatsApp : 013-4125488

 [ P/S: Adalah dilarang keras mengisi maklumat palsu@ spam. ]